De Kleindierenmarkt Barneveld krijgt in de zomervakantie op 1 augustus een speciale gast: ballonnenclown Dylan, die de mooiste (dieren)ballonfiguren maakt. Kinderen kunnen ook Vlaamse reuzen aaien en springen op een springkussen.
De Kleindierenmarkt vindt elke woensdagochtend van 08.00 tot 12.00 uur plaats in de Midden Nederland Hallen aan de Thorbeckelaan in Barneveld. De markt is niet alleen de moeite waard voor dierenliefhebbers en dierenhandelaren. Ook gezinnen met kleine kinderen weten steeds vaker de weg naar de markt te vinden, die gratis te bezoeken is.
Ballonnenclown Dylan maakt ballonfiguren die de kinderen zelf mogen uitkiezen. Hij is van 09.30 uur tot 12.00 uur aanwezig.
,,Je ziet er konijnen, duiven, cavia’s, woestijnratten, muizen, hamsters, chinchilla’s en fretten”, vertelt Paul Rozemeijer van de Stichting Kleindierenmarkt Barneveld. ,,Het is een leuk uitstapje en je bent al snel een uurtje zoet met het bekijken van alle dieren. Zie het als een grote kinderboerderij waar van alles te beleven valt.”
De toegang tot de Kleindierenmarkt is gratis. Dat geldt ook voor het parkeren bij de Midden Nederland Hallen. Meer weten? www.kleindierenmarktbarneveld.nl