Minister Slob opende op vrijdag 7 september de nieuwe televisiestudio’s van de christelijke tv-zender Family7.
In het nieuwe bedrijfspand heeft Family7 volop de ruimte om te groeien. Afgelopen maanden is er hard gewerkt om twee ruime televisiestudio’s te realiseren. Eén studio gaat compleet gebruikt worden voor het dagelijkse actualiteitenprogramma Uitgelicht! In de tweede worden onder andere programma’s als de bijbelquiz Wijs gemaakt. In de toekomst is er nog ruimte om een derde studio te bouwen, waarin zelfs programma’s met publiek opgenomen kunnen worden.
Op zaterdag 8 september kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen tijdens een open huis. Het weekend wordt op zondag 9 september afgesloten met een dankdienst. Bezoekers kunnen zich voor beide dagen aanmelden via www.family7.nl/opening.

Family7 zendt sinds 2005 programma’s uit met een duidelijk christelijke inslag. De programma’s worden betaald zonder enige vorm van subsidie, maar vooral door giften van kijkers. Ruim 4,5 miljoen huishoudens kunnen zo naar de zender kijken via het basispakket van Ziggo, het pluspakket van KPN of via www.family7.nl