Tom Parker. Bij deze naam denken mensen direct aan The New London Chorale, The Young Messiah en al het andere werk wat klassiek en pop dichter bij elkaar bracht. Mensen zongen – en zingen nog steeds – de muziek van Tom Parker ieder jaar weer massaal mee. Heel soms is er de kans om de muziek van Tom Parker te beleven zoals het bedoeld is: live meezingen, samen als groot publiek, met een geweldige band, solisten en indrukwekkend koor. Op 21, 22 en 23 december kan het allemaal met ‘The Christmas Collection of Tom Parker’: drie concerten met band, solisten en groot projectkoor.
Voor de drie concerten (in Amersfoort, Zwolle en Vlaardingen) is alleen de opzet al de moeite van een bezoek waard. Een groot projectkoor, een ervaren huisband en solisten die je allemaal meenemen langs de bekende liederen als ‘For Unto Us’, ‘When A Child Is Born’, ‘Auld Lang Syne’ en ‘Guiding Star’. Wat de avonden des te meer speciaal maakt, is dat deze muziek samen live beleefd wordt. Uit volle borst gezamenlijk ‘For Unto Us’ zingen, zo lieten bezoekers van een vorige tour weten, is een moment dat je niet snel meer vergeet.
‘The Christmas Collection of Tom Parker’ laat repertoire horen uit het uitgebreide werk van de componist, met telkens als rode draad het goede nieuws van een geboorte die de toekomst van de mens voorgoed veranderde!
Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 20 euro p.s. via www.events4christ.nl (tel. 0297-237172).
Data en plaatsen:
21 December | Terschellingkade 22, 3826 DJ Amersfoort | Kruispunt Kerk
22 December | Bachlaan 150 8031 HL Zwolle | Verrijzeniskerk
23 December | Prof. Mekelstraat 255 3132 BEVlaardingen | Maranathakerk
Aanvang 20.00 uur