De Lokale Omroep Spakenburg is al sinds 1991 bezig met het maken van radio en tv. Gedreven door vrijwilligers, mensen die een hart hebben voor Bunschoten-Spakenburg en graag op pad gaan om het laatste lokale nieuws te verslaan.

Bij de LOS beschikken we over een radio- en televisiezender, een website, Twitter en Facebook. Op onze radio- en tv-zender hebben we diverse goed bekeken en beluisterde programma’s zoals Spakenburg NU, Los Sportcafé, Losbandig, Club LOS en Met andere woorden. Al met al hebben we binnen de dorpsgrenzen een groot bereik.

Adverteren bij de LOS blijkt voor veel ondernemers en organisaties een lucratieve aangelegenheid. Het biedt u als ondernemer de gelegenheid op indringende wijze zijn artikelen en diensten onder de aandacht te brengen van potentiële afnemers in Bunschoten en in de regio. Het zal zeker een bijdrage leveren aan een toenemende naamsbekendheid van uw bedrijf of organisatie.

Bekijk hier de tarieven. Andere ideeën? Vraag ons naar de mogelijkheden.

De Lokale Omroep Spakenburg is de lokale omroep voor Bunschoten-Spakenburg en omstreken. Een enthousiaste groep vrijwilligers maakt radio- televisieprogramma's midden in het hart van het dorp.

Bunschoten-Spakenburg is een dorp met twee gezichten. Er is veel aandacht voor vernieuwing en de moderne samenleving, terwijl de rijke geschiedenis nooit vergeten wordt. Dit vind je terug bij de LOS. Zowel jong als oud kunnen bij de LOS terecht voor informatieve en vermakelijke radio en televisie.

Het team van de LOS brengt de lokale gebeurtenissen in beeld en geluid bij u thuis. Onze slogan is dan ook: Altijd Dichtbij!

De Lokale Omroep Spakenburg is via diverse kanalen te bereiken. Zowel digitaal, analoog als via de ether. Via Ziggo kunt u onze tv-kanaal vinden via kanaal 14 (analoog) of 41 (digitaal). Via KPN Glasvezel is dit kanaal 575. Onze radiofrequentie is 102.4 FM (kabel), 107.5 FM (ether). Via KPN kunt u tevens inschakelen via audiokanaal 975.