Donderdag 23 mei mag u weer naar de stembus. Dit keer mag u uw stem uitbrengen voor de Nederlandse leden van het Europees Parlement.
Als het goed is, heeft u eind april de stempas in de brievenbus gevonden.Bent u uw stempas kwijt of is deze beschadigd? Vraag dan voor woensdag 22 mei a.s. 12.00 uur een vervangende stempas aan bij de gemeente Bunschoten. Uw vorige stempas is dan niet meer geldig.
De stembureaus zijn geopend van 7.30 tot 21.00 uur. Op de stempas staat waar het voor u dichtstbijzijnde stembureau is, maar u mag bij elk stembureau binnen de gemeente stemmen. Als u gaat stemmen, neem dan in ieder geval een geldig legitimatiebewijs mee en uw stempas. Een overzicht van de stembureaus vindt u op www.bunschoten.nl.
Op diezelfde website vindt u ook informatie over machtigen (iemand anders voor u laten stemmen) en het aanvragen van een kiezerspas.