Zwangere vrouwen opgelet: wordt jouw kindje op zaterdag 13 juli geboren? Dan heeft DierenPark Amersfoort leuk nieuws voor jou want op 13 juli openen het dierenpark ‘de Ooievaart’, de nieuwste belevingin het park. Dan worden de ooievaars in het park verwelkomt en kan je zelf door het park vliegen als een ooievaar. Dit dier staat voor nieuw leven, daarom geeft het park alle kersverse mama’s die die dag bevallen gratis entreekaartjes.

Ooievaars brengen in het echt dan wel geen baby’s, lange afstanden vliegen doen zij zeker. Elk jaar vliegen deze vogels van Nederland naar Afrika, op zoek naar voedsel. In het park kun je deze trektocht vanaf zaterdag 13 juli in het klein maken. Je gaat letterlijk de lucht in en vliegt naar onze Afrikaanse Savanne, waar je nieuwe dieren ontdekt. Een spannend avontuur waarmee de dierenwereld wel heel dichtbij komt. Kersverse ouders kunnen zich na het lezen van de voorwaarden melden bij de Gastenservice van DierenPark Amersfoort op de dag van hun bezoek.