In het kader van NJO Muziekzomer geeft Maat Saxofoonkwartet op maandag 5 augustus een concert in het bezoekerscentrum bij schaapskooi Ermelo. Aanvang 20.00 uur; de zaal is open vanaf 19.30 uur. Reserverenis mogelijk via www.muziekzomer.nl. Er is ruimte voor maximaal 70 gasten, vol = vol!
Maat Saxofoonkwartet bestaat uit Daniel Ferreira – sopraansaxofoon; Catarina Gomes – altsaxofoon; Pedro Silva – tenorsaxofoon en Mafalda Oliveira – baritonsaxofoon. De vier ontmoetten elkaar aan het Conservatorium van Amsterdam, maar zijn allen afkomstig uit Portugal, vandaar dat het concert als titel ‘Portugese Pracht’ heeft gekregen. Sinds hun eerste optreden in januari 2018 pendelen ze tussen Nederland en Portugal, met als doel de beste muziek uit beide landen samen te brengen. Tijdens de NJO Muziekzomer presenteert het kwartet een warmbloedig programma op een aantal bijzondere locaties, waaronder de sfeervolle Ermelose schaapskooi.
NJO Muziekzomer is een feest voor iedereen. Zie voor de laatste informatie www.muziekzomer.nl,

Onder de noemer Podium Schapedrift wil Stichting Schapedrift cultuur en natuur dichter bij elkaar brengen, door het organiseren van wisselende exposities, kleinschalige concerten en presentaties over verdiepende natuuronderwerpen, al dan niet gecombineerd met een excursie. Elke twee maanden wisselt de kunstexpositie in het bezoekerscentrum. Meer informatie op www.schapedrift.nl.