IJsselmeervogels heeft op eigen veld met 4-1 gewonnen van v.v. Spijkenisse. Voor rust zorgde Robbert Olijfveld voor zijn derde goal in de voorbereiding, Vorige week scoorde hij immers al tweemaal tegenEemdijk. Na rust zorgde Ahmed el Azzouti voor zijn eerste doelpunten in het shirt van IJsselmeervogels. Lammert Geert Heek stond 90 minuten onder de lat en moest ondanks enkele knappe reddingen in de slotfase toch capituleren.

Voor de ploeg van Ted Verdonkschot betekende het een nieuwe overwinning in de voorbereiding. Voor Spijkenisse betekende dit duel de eerste wedstrijdminuten van dit seizoen. Aanstaande dinsdag volgt voor IJsselmeervogels de volgende wedstrijd in de voorbereiding. Op eigen veld ontvangen ze dan DOVO, in het kader van de Harry Hamstra-cup. Deze wedstrijd vangt aan om 20:00 uur.