Zien is 1…
maar dit najaar gaan we voor Dóen!
De najaarscampagne ‘Dementie in je buurt’ heeft als doel Nederlanders bewust maken van wat je met een klein beetje moeite in je eigen buurt kunt dóenvoor iemand met dementie. En daar hebben we u/jou voor nodig!
De redactie van samendementievriendelijk.nl is op zoek naar vier mooie voorbeeldverhalen. Denk aan bijvoorbeeld een groep vriend(inn)en die nog steeds met elkaar op vakantie gaat of een jaarlijks uitje regelt, ondanks dat één van hen dementie heeft. Of de buren, familieleden en clubmaatjes van iemand met dementie, die door ogenschijnlijk kleine dingen zo iemand nog zoveel mogelijk laten meedoen in de samenleving.
Ben of ken jij iemand met zo’n verhaal? Dan kun jij ons helpen. Je kunt ons jouw verhaal sturen door te mailen naar redactie@samendementievriendelijk.nl o.v.v. ‘Dementie in je buurt’.
Uit alle verhalen wordt een selectie gemaakt die op de website geplaatst worden. Lever jij het verhaal aan dat we publiceren? Dan sturen we je een leuke attentie! Tijdens de campagne worden de verhalen gedeeld met de pers en via social media.
Want Nederland dementievriendelijk maken, dat doen we samen!