Woensdag 14 augustus wordt de 4e en tevens laatste Spakenburgse dag van 2019 gehouden. De volksdansgroep zal weer optreden op het podium en natuurlijk ook een shantykoor. Deze dag viert het SpakenburgsVisserskoor ook het 25-jarig jubileum. Er is weer een dialectquiz en natuurlijk kunt u op het podium ook ouwerwesse Spakenburgse koek happen. Kortom het podiumprogramma loopt de hele dag door.
Daarnaast zijn er de oude Spakenburgse ambachten, zoals ongermussen strieken, was boenen in een zinken teil en ongermussen haken. En……vlakbij het VVV kunt u in Spakenburgse klederdracht aangekleed worden. Bij het museum kunt u het netten boeten en neten tanen bekijken.
En houdt u van leuke spulletjes? Loop dan gezellig over de braderie!
Geniet nog van de laatste kans van dit jaar om een Spakenburgse dag mee te maken!