Weet u wie de dader is, maar kent de dader u ook? U heeft misschien wel informatie over een misdaad, maar er kunnen redenen zijn waarom u niet naar de politie kunt of durft. Een lastig dilemma. Meld MisdaadAnoniem biedt hiervoor een vangnet.
Meld Misdaad Anoniem (M.) is het onafhankelijke meldpunt waar u anoniem informatie kunt geven over alle soorten criminaliteit en misdaad. U kunt bij M. bijvoorbeeld melding maken van mishandeling, brandstichting, diefstal, drugshandel of woninginbraken. Ook met informatie over fraude en corruptie kunt u bij M. terecht.
M. is zeven dagen per week bereikbaar via 0800 – 7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 24.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur. U kunt ieder moment een online melding doen via www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.