Op 8 september, van 11.00 – 16.00 uur, vindt de tweede editie van het festival GekkigGeit plaats. Net als vorig jaar georganiseerd op Geitenboerderij Breevoort in Hoogland-West. Slaagseweg 4. Een te gekkedag voor kinderen en (groot)ouders, waarbij geiten, de boerderij en veel gekkigheid centraal staan.

Het bomvolle programma bevat een lange lijst aan activiteiten. Zoals, kinderyoga met uitzicht op de geiten, parcours vol boerenspelletjes, geitje-prik, sjoelen, boerenbasketbal en neemt Sportivate u mee naar het spannende blote-voetenpad. In het speciaal gemaakte mini-strobalentheater wordt het verhaal vertelt van “De wolf en de zeven geitjes”. Bij Bzzzonder worden natuurarmbandjes gemaakt en met “Pak een sik and take a pic” maak je er de leukste foto’s.
Natuurlijk geeft boer Jos graag een rondleiding op zijn geitenboerderij. Verder is er muziek en zijn er voldoende (geiten)hapjes en sapjes. Zo is het ijs van Lekker Gemekker, gemaakt van geitenmelk. Ook de pannenkoeken van geitenproducten ontbreken niet en kan er geitenkaas worden geproefd. Tenslotte zijn de 800 geiten van boer Jos er ook; vanaf de speciale vip-box kan je ze prachtig zien en bewonderen.

Boerderij Breevoort is te vinden op Slaagseweg 4, Hoogland-West. Hoewel er parkeergelegenheid is wordt er aangeraden om op de fiets te komen. Let op, er is geen gelegenheid tot pinnen, dus neem contant geld mee.