Spakenburg-trainer John de Wolf was allesbehalve tevreden met het 1-1 gelijkspel van zijn ploeg tegen ASWH. Volgens de Wolf zag hij de echte wil om te winnen niet terug.
“Bij hun raakt de accu leeg.We gaan daarin mee, we gaan niet meer lopen en houden het baltempo te laag. Ja, dan creëer je niet veel”, sprak de oefenmeester tegen RTV Utrecht. “De echte wil ontbrak vandaag.”
Spakenburg kwam op 1-0 achterstand tegen de promovendus. “Als we hier geen punt hadden gehaald was ik niet eens voor de microfoon gekomen”, sprak De Wolf met een knipoog. “De gelijkmaker moeten we met alle respect tegen zo’n tegenstander sowieso maken. We moeten nu vooral naar onszelf kijken.”
Die gelijkmaker kwam er via Koos Werkman. Hij zag ASWH knokken voor het punten. “We hadden al aardig wat kansen gehad. De eerste helft waren wij een klasse beter zonder dat we echt goed speelden. We hadden meer moeten afdwingen. En die warmte die mag geen excuus zijn voor het temp wat wij speelden.”