Vanaf 26 augustus starten Samsung en het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen een zoektocht naar het grootste, aanstormende kunsttalent van Nederland in een nationale competitie genaamd InstantFame with The Frame. Hij of zij krijgt de unieke kans om te exposeren in het museum én op alle The Frame televisies in Nederland. Studenten van kunstacademies en ander beginnend Nederlands kunsttalent kunnen hun werk inzenden. Na een publieke stemronde bepaalt een vakjury bestaande uit kunstexpert Jop Ubbens, kunstenaar Pablo Lucker en Hilde de Bruijn, Hoofd Conservator bij het Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen, uiteindelijk de winnaar. Deze wordt op 16 oktober 2019 bekendgemaakt in het museum.

Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://news.samsung.com/nl en onze blog Explore.