Donderdag 12 september geeft Gert Schuurman van NMP Ermelo een presentatie over de wolf in het bezoekerscentrum bij de schaapskooi Ermelo. Aanvang 19.30 uur; inlopen vanaf 19.00 uur. Reserveren is mogelijkvia de website www.schapedrift.nl.
De wolf is terug in ons land en heeft zich onder meer gevestigd op de Veluwe. Er wordt veel over geschreven en gesproken; voor- en tegenstanders roeren zich. Gert Schuurman van NMP Ermelo heeft zich verdiept in dit dier en deelt zijn kennis en ervaring met belangstellenden op donderdag 12 september in Bezoekerscentrum Ermelosche Heide. Eerst wordt er uitgebreid verteld over de leefwijze en het leefgebied van de wolf. Na de pauze komen de risico’s en voor- en nadelen aan de orde. Uiteraard is er gelegenheid voor discussie en vragen stellen. Eindtijd circa 21.00 uur. Tip: in Museum Het Pakhuis in Ermelo is tot en met 10 november een expositie te zien over de wolf.
Meer informatie op www.schapedrift.nl.