Vijftig inwoners van Bunschoten-Spakenburg uit postcodegebied 3752 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerdestudioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de inwoners van Bunschoten-Spakenburg daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 22 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.
De vijftig inwoners van Bunschoten-Spakenburg zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Bunschoten-Spakenburg is zondag 22 september van 20.00-21.30 uur bij SBS6 te zien.