Vanaf deze week kunt u in het gemeentehuis terecht voor de expositie van de Amersfoortse Rita van der Kant-Klomp. Sinds 1994 komt zij regelmatig in Bunschoten om inwoners te portretteren. Dat resulteerdein 1997 al in een expositie. Nu is ze terug met opnieuw een tentoonstelling met veel oude en enkele nieuwe aquarellen.
Het thema van Rita’s expositie is: Portretten van Bunschoten-Spakenburg. “Er zijn portretten te zien van markante personen en kinderen van toen, aangevuld met enkele nieuwe werken, zoals aquarellen van de molen en stadsweide”, aldus Rita. Verder kunt u beelden verwachten van de visserijdagen, het visserskoor, de laatste palingvisser en nog veel meer.
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. De expositie is te bezichtigen tot eind oktober.