Het is al weer de laatste keer dat u Klazien Korlaar met haar actie voor KiKa kinderen kankervrij kraam kunt bezoeken in Bunschoten – Spakenburg dit jaar. Daarom wil zaterdag op de markt tijdens de visserijdagnog één keer een mega-actie voor KiKa organiseren, en wel “geef KiKa de tien.” Wat houdt deze actie in: “Op de kraam staan zeven rijen kratjes met daarin diverse producten voor jong en voor oud. U pakt een winkelmandje en mag uit elke rij kratjes één product pakken. Wanneer u zeven producten in uw winkelmandje heeft geplaatst, krijgt u van Klazien een actie-voor-KiKa-shopper. Zji stopt niet alleen uw uitgekozen producten in de shopper maar ook een verrassings- en een reclamepakket. In deze pakketten zitten diverse kortingsbonnen waaronder een waardebon waarmee u uw auto gratis mag wassen bij Wijnands auto service. Binnenkort komt er een nieuwe actie bij Wijnands auto service. Er gaat voor elke liter benzine die u bij hun tankt één cent naar een goed doel, KiKa komt ook voor op de lijst met goede doelen. En er komt nog meer in de shopper, u mag ook een food en een non food waardebon uitkiezen met een maximale waarde van vijf euro per stuk.” Deze actie geef KiKa de tien is voor de tien euro die u betaalt mega voordelig. Dit kan dankzij de sponsoren, er gaat honderd procent van de opbrengst naar KiKa.
Wilt u liever geen shopper kopen, maar wel doneren? Op de actie voor de KiKa kraam staat een XXL donatiebox!. U kunt de KiKakraam vinden voor Hunkemöller.