In de Tweede Divisie heeft Spakenburg weer een nederlaag geleden. Op bezoek bij Kozakken Boys in Werkendam gingen de Blauwen uit Bunschoten-Spakenburg met 4-2 over de knie. Spakenburg zakt daardoor wegin de stand.
Spakenburg had in de eerste helft weinig in te brengen. Bij vlagen was de eerste helft wat saai. Kozakken Boys drukte het overwicht dat het wel had vlak voor rust uit in doelpunten, via Kay Tejan en Mark Veenhoven werd het terecht 2-0.
Het was echter een knotsgekke slotfase, want uit het niets kwam Spakenburg terug in de wedstrijd. In de 44e minuut wist Marlon Versteeg van een vallende bal de 2-1 te maken en als klap op de vuurpijl werd het in de extra tijd van de eerste helft nog 2-2 na een volley van Roy Castien.
Na rust begonnen de Blauwen beter, maar wist het niet te scoren. Kozakken Boys deed dat in het laaste kwartier wel. Twee keer zelfs, want via Frenk Keukens (corner die via via achter Ter Wielen belandde) en Kay Tejan (na fantastisch voorbereidend werk van nieuwkomer Royston Drenthe) werd het 4-2 voor Kozakken Boys.
En dus zakt Spakenburg steeds verder weg op de ranglijst. Na drie gespeelde duels hebben de Blauwen nog maar één schamel punt verzameld.
37′ Kay Tejan [1-0]
40′ Mark Veenhoven [2-0]
44′ Marlon Versteeg [2-1]
45′ Roy Castien [2-2]
75′ Frenk Keukens [3-2]
79′ Kay Tejan [4-2]