In het kader van 75 jaar bevrijding organiseert de Chr. Oranje Vereniging Bunschoten-Spakenburg in 2020 een bevrijdingsoptocht. De Oranjevereniging is al druk doende een mooie feestweek voor de bevolkingvan Bunschoten-Spakenburg op te tuigen.
Bij voldoende belangstelling zal de optocht plaatsvinden op D.V. dinsdag 5 mei 2020. Tijdens de optocht kunnen allerlei verschillende creaties meedoen. Zo rijden er leger voertuigen mee en bouwen verschillende groepen mooie wagens met als thema “bevrijding”.
Scholen, buurtverenigingen, sportclubs en andere verenigingen worden uitgenodigd om mee te doen. Verder zal de tocht vergezeld gaan van muziekverenigingen, die hierbij voor een vrolijke noot zullen zorgen en ons ook herinneren aan 75 jaar BEVRIJD.
De 3 fraaiste of origineelste praalwagens en/of andere voertuigen zullen beloond worden met een mooie prijs. Het thema van de tocht is 75 jaar bevrijding, maar andere inzendingen zijn ook welkom.
Inschrijvingen kunnen verstuurd worden naar secretariaat@covbunschoten.nl De inschrijvingsdatum sluit op 1 februari 2020. Inlichtingen en/of andere vragen kunnen via bovenstaand mailadres gevraagd worden. Dus heb je een leuk idee laat dan iets van je weten en samen maken we 75 jaar bevrijding onvergetelijk.