De klassieker in de Tweede Divisie tussen IJsselmeervogels en Rijnsburgse Boys, het was de 20e editie, is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Het was voor De Rooien het eerste puntverlies van het seizoen.
Nameer dan een half uur spelen was het openingsdoelpunt te noteren. Joël Tillema kopte de 0-1 binnen. Daarmee was ook gelijk de ruststand bepaald.
In de 68e minuut kreeg IJsselmeervogels een penalty na een overtreding van invaller Carlos Opoku. De verdediger kwam goed weg want de scheidsrechter besloot geen rode kaart te geven. Danny van den Meiracker ging vervolgens achter de bal staan en hij faalde niet: 1-1.

37′ Joël Tillema [0-1]
68′ Danny van den Meiracker [1-1]

IJsselmeervogels gaat samen met Noordwijk aan de leiding in de Tweede Divisie. Beide ploegen hebben 10 punten uit vier duels.