Op dinsdagavond 15 oktober 2019 organiseert Meander Medisch Centrum een informatieavond over hormoontherapie voor mensen met borstkanker (of borstkanker hebben gehad) en hun partners.

Tijdens dezeinformatieavond krijgt u uitleg over hormoontherapie en hoe het werkt. Verder komen seksualiteit & intimiteit en gezonde voeding aan de orde en vertelt een patiënt over haar ervaringen. Op de informatiemarkt kunt u diverse stands bezoeken. Daarnaast is er gelegenheid voor ontmoeting met lotgenoten en zorgverleners.
Tijd: 18.30 – 22.00 uur. Locatie: Foyer en Auditorium, Meander Medisch Centrum (Maatweg 3 in Amersfoort)
Informatiemarkt met o.a. Borstkanker Vereniging Nederland | Care for Women | complementaire zorg bij kanker | Meander DaVinci, hyperbare zuurstoftherapie | Pro Reva | Toon Hermans Huis | verpleegkundig overgangsconsulenten

Toegang is gratis. Aanmelden kan via hormoontherapieavond@meandermc.nl