Bunschoten United, een overleg bestaande uit vertegenwoordigers van verschillende gemeenschappen in Bunschoten, organiseert vrijdag 11 oktober a.s. een voetbaltoernooi bij V.V. Eemdijk. Doel van dit toernooiis om verschillende gemeenschappen in ons dorp kennis met elkaar te laten maken. Niet door te praten, maar door te voetballen.
Iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen; of je nu oorspronkelijk uit het dorp komt of uit een ander land, jong bent of wat ouder. Het toernooi start ’s avonds om 19.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Deelnemers dienen om 18.30 uur aanwezig te zijn bij de voetbalclub. Burgemeester Melis van de Groep verzorgt achteraf de prijsuitreiking.

Lijkt het je wat om mee te doen aan dit voetbaltoernooi? Teams van 7 personen worden ter plekke gemaakt. Je kunt je tot vrijdag 4 oktober aanmelden bij De Boei door een mail te sturen naar info@deboeibunschoten.nl, te bellen met 033 – 299 2922 of door langs te komen bij Bikkersweg 30. Meedoen is gratis, alleen de consumpties zijn voor eigen rekening.