Deze herfstvakantie staat DierenPark Amersfoort volledig in het teken van dinosaurussen. Van 12 t/m 27 oktober organiseert het park de DinoAdventures.

Het Dinopark in de Amersfoortse dierentuin staathet hele jaar door al vol met levensgrote dino’s, maar in de herfstvakantie mogen kinderen mee op een speciale expeditie. Speciaal voor dit evenement is een deel van het Dinopark afgesloten. Jonge dinofans mogen dit gebied alleen betreden onder leiding van een dinoranger, want tijdens de herfstvakantie is het Dinopark gevaarlijker dan ooit. Nieuw dit jaar is een onderscheid tussen de DinoAdventures voor de hele familie en een extra extreme variant voor kinderen voor wie het echt niet eng genoeg kan.

Het twintig minuten durende avontuur zal onder begeleiding zijn van een goed opgeleide ranger die de kinderen onderdompelt in de wereld van de dino’s. Rennen, springen, klauteren, vallen en weer opstaan. Bereid je voor op een tocht waarin alles, maar dan ook echt álles, kan gebeuren!