Donderdag 10 oktober organiseert Stichting Schapedrift een bijzondere wandelexcursie, speciaal voor senioren en rolstoelhouders. De wandeling duurt anderhalf uur en staat onder leiding van natuurgidsEls Brons. Ontvangst is om 13:30 uur in het bezoekerscentrum met een kopje koffie of thee en lekkers erbij. Na de introductie gaat de groep met Els Brons op pad door de natuur rond de schaapskooi. Er wordt in rustig tempo gewandeld. Onderweg is er aandacht voor diersporen en vogels en Els vertelt over het wild dat voorkomt op de Ermelosche Heide. Els neemt altijd een mandje mee met geweien en schedels. Uiteraard wordt er ook gekeken bij de schaapskooi en wordt er verteld over de kudde Veluwse heideschapen die er overnachten. Meestal komen de schapen tussen 15 en 16 uur terug van de heide. Met een beetje geluk is dit schouwspel ook te zien.

Meer informatie op www.schapedrift.nl
Postweg 50, Ermelo