Spakenburg heeft dinsdagavond vier proefspelers getest in een oefenduel met WSV Apeldoorn, een ploeg uit de Tweede Klasse zondag. De wedstrijd eindigde in een eenvoudige 8-0 zege voor de Blauwen.

Bijde ploeg van trainer John de Wolf waren George Goguadze, David Goguadze, Diederick Luydens en Tufan Özbozkurt op proef. George Goguadze was twee keer trefzeker en ook Özbozkurt kwam tot scoren tegen WSV. Argjend Selimi (2 goals), Majid Ghaddari, Youri Koelewijn (2 goals) maakten de andere goals.

De broers Goguadze hebben Georgische roots en konden recent niet terecht in de Duitse Oberliga, omdat zij in afwachting waren van een werkvergunning. Verdediger Luydens (20) doorliep de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en speelde diverse duels voor Jong Sparta in de Tweede Divisie.

De Utrechtse vleugelspeler Özbozkurt (26) heeft een verleden in de PSV- en de FC Utrecht-jeugd. Hij speelde ruim dertig wedstrijden in de Eerste Divisie voor de beloftenploegen van die clubs.