Afgelopen voorjaar was er een bewonersbijeenkomst over de bouw van het nieuwe schoolgebouw voor de basisscholen De Grondtoon en de Groen van Prinstererschool. Tijdens deze avond zijn de wensen en eeneerste schets gepresenteerd. De gemeente is nu weer een stap verder in het proces: de wensen van de schoolteams en de input van de buurt zijn uitgewerkt in een voorlopig ontwerp.
De gemeente heeft directe buurtbewoners persoonlijk uitgenodigd om in gesprek te gaan over dit voorlopige ontwerp en de verdere voortgang. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 oktober in het gebouw van de Grondtoon. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u toch graag meedenken? Dan bent u van harte welkom a.s. dinsdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij De Grondtoon om het voorlopige ontwerp te bekijken en hierop te reageren.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact op met de gemeente via 033 – 299 1411.