Spakenburg heeft een tijdelijke technische commissie aangesteld. Die tijdelijke TC moet er voor zorgen dat het werk rond het eerste elftal na het vertrek van technisch manager Martijn Koelewijn niet stilkomt te liggen.
Koelewijn stapte onlangs op, omdat hij zijn werk bij Spakenburg niet meer kon combineren met zijn baan. Het bestuur van de Tweede divisionist wil de tijd nemen voor de aanstelling van een opvolger, maar het werk moet wel doorgaan.
De tijdelijke technische commissie bestaat uit acht mensen. Richard Hop en Izaäk Veerman gaan aan de slag als contractmanager en Niek van Twillert, Hugo Bol en Tybald de Harder worden actief als TC-leden. De werkzaamheden die Martijn Koelewijn deed worden grotendeels door dit drietal overgenomen.
Frank van Twillert Jan van Leijenhorst en Thomas Hop blijven verantwoordelijk voor de werkzaamheden die men eerder al deed.