Maandag 7 oktober zal weer de maandelijkse bijeenkomst van de Moedige Moeders zijn.
Deze avond zal er weer volop gelegenheid zijn om in intieme kring met elkaar te praten over de problemen die ondervondenworden door verslaving. Die problemen kunnen een gezin helemaal ontwrichten! De zorg en aandacht gaat altijd naar die persoon en degenen die in hetzelfde gezin leven kunnen jaren later nog lijden onder het feit, dat ze het gevoel hadden onzichtbaar te zijn! Als u dus het gevoel heeft dat er iets verandert in het gedrag van uw kind, waardoor u een ‘onderbuikgevoel’ heeft dat er iets niet klopt, kom dan langs en vertel het. Alles wat er verteld wordt blijft binnenskamers! Dat is echt een regel, waar streng de hand aan gehouden wordt. Vaak is zo’n gevoel van een moeder helaas de realiteit. Dan kan er een plan van aanpak gemaakt worden en bij vroegtijdige signalering is er echt nog wel een weg terug. Maar ook later is er altijd nog een weg terug, hoewel die weg zwaar en lang is. U zult versteld staan hoe het oplucht om erover te praten en te ervaren dat er mensen zijn die u echt begrijpen! De reactie van mensen is altijd weer, dat het voelt als een warme deken om met mensen te praten die alles begrijpen en geen enkel oordeel vellen.
Er zijn gelukkig ook prachtige verhalen te vertellen door moeders (en vaders) die inmiddels opgelucht ademhalen en zien dat hun kind zijn/haar leven weer op de rit krijgt.
Maandag 7 oktober om 19.30 uur bent u van harte welkom in denksportcentrum En Passant aan de Bikkersweg in Bunschoten, waar vanaf 19.15 koffie/thee voor u klaarstaat.