Zou je willen weten wat God tegen je wil zeggen?
Veel mensen bidden, maar horen niets. Anderen horen God wel tot zich spreken, bijvoorbeeld door een sterke innerlijke overtuiging of via andere mensen.Hoe zit dat nu en wat is nou echt van God, en wanneer fantaseren wij dat God spreekt?
Mag Ik nu ook iets zeggen?’…vroeg de Allerhoogste nadat Otto uitgebeden was. Er volgde een burn-out en hij mocht opnieuw beginnen. De lessen die Otto leerde in zijn zoektocht zal hij delen op de eerste avond van het nieuwe seizoen van Happy Hour. Zo zal hij vanuit zijn persoonlijke godservaringen delen wat nu fantasie is of werkelijkheid.
Otto de Bruijne is theoloog en kunstenaar. Hij werkte voor Evangelische Omroep als presentator en programmamaker . Dit jaar schreef hij zijn autobiografie ‘Ottobiografie’. Een avond met Otto is geen gewone avond. Zijn manier van spreken is anders, out-of-the box en Otto weet alles om te draaien. Je zult nieuwe inzichten krijgen!
De avond heeft een laagdrempelig karakter en is daarom interessant voor iedereen die meer wil weten over het christelijk geloof. Iedereen is van harte welkom. Daarbij maakt het niet uit of je wel of niet gelovig bent of dat je juist heel kritisch bent naar het geloof toe.
Happy Hour-avonden zijn geheel vrijblijvend. Je kunt gewoon gezellig naar binnenlopen.
Aanvang maandagavond 7 oktober om 20.00 uur. Inloop met een heerlijke cappuccino vanaf 19.30 in café de Kraplap, Kerkstraat 81