ADAM presenteert op 10 oktober in samenwerking met Tot Heil des Volks: “Wie zie jij?” Een avond die je meeneemt langs de projecten van Tot Heil des Volks.
ADAM organiseert maandelijks vrouwenavondenin de Westerkerk in Bunschoten. Op de avonden staat telkens een ander thema centraal wat met het geloof te maken heeft.
Wie zie jij als je een zwerver tegen komt of een prostituee ziet? Jezus zei; ‘Alles wat je aan de minste van mijn broers of zussen doet, dat doe je aan Mij’. Maar wat betekent dat eigenlijk en wat moeten we hiermee?
Tijdens deze avond neemt Simone Schoemaker je mee op reis langs de onderkant van onze samenleving. Het is een reis vol verhalen en we komen bijzondere mensen tegen. De reis gaat langs prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die opgroeien in armoede. Maar de reis gaat ook langs jouzelf en … We ontmoeten je graag!
Start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur. Volg ADAM: www.facebook.com/adamvrouwen