Na anderhalf jaar plannen maken, bouwen, inrichten, finetunen is het eindelijk zo ver: het nieuwe kantoorgebouw Het Platform in De Nieuwe Stad is in gebruik genomen. Huurder Twynstra Gudde nam vorigeweek de eerste sleutels in ontvangst en de app waarmee flexhuurders een werkplek of vergaderruimte kunnen bemachtigen staat in de appstore. Een spannende tijd breekt aan voor De Nieuwe Stad. Het flexverhuur waar al jaren in theorie over is gesproken, wordt nu de dagelijkse praktijk.
Mendel Robbers van ontwikkelaar en eigenaar Schipper Bosch refereerde in zijn welkomstwoord aan een beroemde speech van Steve Jobs. Succes kun je niet aan de voorkant afdwingen, je kunt alleen maar hopen en concluderen achteraf dat het gelukt is. Over het gebouw kunnen de meesten het eens zijn: het is prachtig geworden. Vernuftig geëngineerd en baanbrekend geconstrueerd over een bestaand gebouw heen.
In De Nieuwe Stad werd al sinds het vertrek van Prodent gespeeld met het idee om flexibel te gebruiken werk- en overlegplekken aan te gaan bieden. Efficiënt en duurzaam.
Meer informatie over Het Platform staat op: www.denieuwestad.nl/hetplatform