Op donderdag 21 november wordt de rode loper weer uitgerold voor ondernemers in de regio Amersfoort. De Rode Loperdag vindt dit jaar plaats bij Kade 10 in Nijkerk. Het bijbehorende thema is Food & Healthen Vitaal & Fit.
Vitale medewerkers met een gezonde leefstijl zijn mentaal en fysiek fitter, meer in balans, presteren beter en kunnen beter met veranderingen omgaan, waardoor uw organisatie in topvorm verkeert. Tijdens de Rode Loperdag krijgt u informatie en voorbeelden van manieren om met dit onderwerp aan de slag te gaan.

Vanaf 13.45 uur is de inloop bij Kade 10. Om 14.15 uur verzorgt burgemeester Renkema de opening. Direct daarna start de bustour langs interessante ondernemers en organisaties uit de regio 033. Om 17.00 uur begint de inloop voor het plenaire programma over Food & Vitaliteit, dat een half uur later van start gaat, gevolgd door een netwerkborrel en een marktplein met informatie over het thema vanaf 18.00 uur.
Bent u een gevestigde of nieuwe ondernemer? Dan kunt u zich inschrijven via www.rodeloperdag.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij. Bij uw aanmelding kunt u kiezen voor de bustour, het plenaire programma met netwerkborrel of beide onderdelen.