Op zaterdag 26 oktober opent Stichting De Paardenkamp van 12.00 tot 16.00 uur de poorten voor bezoekers tijdens de Open Dag. Het nationale rusthuis en kenniscentrum voor oudere paarden en pony’s steltde nieuwe bewoners graag aan het publiek voor.

Kim Dogger neemt twee slimme pony’s mee. Nadja en Bailey kunnen allerlei ‘kunstjes’ en met z’n drieën geven zij een mooie demonstratie vrijheidsdressuur.
Daarnaast is het Paddock Paradise te bezichtigen. In deze natuurlijke omgeving brengen ongeveer 40 paarden de wintermaanden door. Vanaf Boerderij Vosseveld, Birkstraat 96, rijden er de hele dag huifkarren, zodat geïnteresseerden een kijkje op deze unieke plek kunnen nemen.
Op het erf van Boerderij Vosseveld staan er tevens verschillende marktkramen met cadeauartikelen, zijn de spullen van de rommelmarkt uitgestald, is de hoefsmid aan het werk, geven de Paardenkamp-medewerkers rondleidingen én is er voor kinderen een knutselactiviteit en ponyrijden.
Aan de overkant van de straat, in de loods van Boerderij Het Gagelgat, kunnen koopjesjagers hun slag slaan tijdens de snuffelmarkt met gebruikte paardenspullen.
Meer informatie: www.paardenkamp.nl