Zaterdag 26 oktober organiseert kinderboerderij Het Spookbos in Laren/Eemnes samen met de BEL-gemeenten een leerzame, spannende, creatieve, griezelige en vooral heel leuke avond voor iedereen.

Van17.30 tot 21.00 uur zijn er allerlei kinderactiviteiten, zoals uilenballen uitpluizen, knutselen, schminken, speurtocht en pony rijden. Er is ook een nachtdierencircuit en je kunt luisteren naar muzikale vertellingen en vergeet niet langs te gaan bij de lieve heksen in het bos. De entree is gratis en restaurant Puur Smaeck serveert tegen een kleine vergoeding heerlijke hapjes en drankjes. Het Spookbos is te vinden aan de Goyergracht-zuid 3a, 3755 MX Eemnes, telefoon: 035 – 538 00 61.

Op de website van de Nacht van de Nacht vindt u meer informatie over de Nacht van de Nacht en over de activiteiten die worden georganiseerd.