Tot en met 27 oktober is het in Midden en Noord Nederland herfstvakantie! Paleis Soestdijk is die week m.u.v. maandag extra geopend en pakt uit met activiteiten op het landgoed, de Oranjerie en het paleis.

Leeralles over de historie en restauratie van de eeuwenoude tuin. Trek stevige schoenen aan voor een bijzondere rondleiding door het park met een ervaren gids.

– Kinderatelier : Knutselen met herfstvondsten uit het park. Het kinderatelier is in de Oranjerie van 12.00 tot 16.00 uur. Er is een begeleider aanwezig en kinderen zijn welkom zonder reservering
– Speurtochten
– Familietentoonstelling: Vind het uit! Wereldverbeteraars van eigen bodem

Een bezoek aan Paleis Soestdijk is een unieke belevenis. Het gebouw is authentiek en bijna zeventig jaar intensief bewoond, onder meer door prinses Juliana en prins Bernhard. De originele sfeer is zoveel mogelijk behouden gebleven.

Vind het uit! Wereldverbeteraars van eigen bodem is een familietentoonstelling waar u kunt ontdekken waar ons kleine land groot in is. Voorbeelden zijn uitvindingen zoals Wifi, de kettingkast, bluetooth en het electrische scheerapparaat. Kinderen kunnen met een knijpkat op ontdekkingstocht in de donkere kelder van het paleis.