175 clubs deden dit jaar mee met de Rabo ClubSupport. Rabobank Randmeren verdeelt in totaal €70.000,-, waarvan € 11.247,32,- in Bunschoten-Spakenburg. 32 verenigingen en stichtingen uit Bunschoten-Spakenburgdeden mee. De cheques werden uitgereikt tijdens de Rabobank ledenbijeenkomst bij de IJsselmeervogels.
Stichting de Genadebank ontving het hoogste bedrag: €717,13. Sportcentrum Agilitas eindigde als tweede met €667,4, gevolgd door Christelijke Muziekvereniging Excelsior met €663,26.
De volledige uitslag staat op www.rabo-clubsupport.nl/randmeren/resultaten
Stemmen
Verenigingen en stichtingen voerden campagne op sociale media om zoveel mogelijk stemmen te werven voor hun eigen club. Leden van Rabobank Randmeren konden de afgelopen tijd op hun favoriete vereniging of stichting stemmen. In totaal is er 2.680 keer gestemd in Bunschoten-Spakenburg.
Samen vieren we de winst
En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Dat is de échte winst. We ondersteunen hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken.