Op woensdag 23 oktober is een groep leden van de PCOB een dag uit geweest naar residentiestad Den Haag en naar Scheveningen.
Om 9.00 uur vertrok de groep vanaf Zorg- en Wooncentrum de Haven richtingHarmelen voor een koffiestop in Het Wapen.
Via een mooie toerische route ging het daarna naar Scheveningen. Om 12.00 uur aankomst op de boulevard, waar in brasserie Palace van een heerlijke luch met uitzicht op de Noordzee werd genoten. Daarna was er gelegenheid om vrij te gaan wandelen, te winkelen, of op een terrasje te gaan zitten.
Toen was het tijd voor een schitterende toeristische rondtour langs het Koninklijk Paleis, de Regeringsgebouwen, het Binnenhof, de hofvijver, het torentje van premier Rutte, Vredespaleis, de vele Ambasades, de gevangenpoort, Europese Gerechtshof, en natuurlijk ook langs het Malieveld, waar een maand geleden onze boeren met hun honderden tractoren hebben geprotesteerd.
Rond 16.30 uur was het vertrek uit Den Haag richting Montfoort, waar bij restaurant De Heeren van Montfoort van een héérlijk diner werd genoten.
Rond 20.30 uur kwam de groep moe, maar voldaan weer in Spakenburg terug. Het was voor weer een onvergetelijke dag!