SV Spakenburg heeft zich per direct versterkt met Robin Eindhoven. De 20-jarige centrumspits komt over van Aris Limassol (Cyprus). Er is een contract overeengekomen tot het einde van dit seizoen.

Eindhovenis geen onbekende in de Tweede Divisie. De 1,93 meter lange spits speelde van 2016 – 2019 bij Koninklijke HFC, waar hij ook de jeugdteams doorliep. Tussendoor heeft Eindhoven nog 1 seizoen voor ADO Den Haag 019 gespeeld. Na een succesvol seizoen vorig jaar bij Koninklijke HFC, waagde Eindhoven het avontuur in het buitenland. Nadat Spakenburg contact met hem opnam en vroeg of hij interesse had in een tussentijdse overstap is in goed overleg besloten dat Eindhoven Aris Limassol tussentijds mag verlaten en kan aansluiten bij SV Spakenburg.

“We zijn al langer opzoek naar een centrumspits en zijn blij dat Robin zijn ambities wil waarmaken bij SV Spakenburg. Robin heeft de afgelopen seizoenen bij Koninklijke HFC laten zien dat hij het niveau van de Tweede Divisie aankan en we zijn ervan overtuigd dat hij zijn kwaliteiten bij SV Spakenburg verder kan ontwikkelen.” Aldus de Technische Commissie.