In sporthal De Toekomst vierde het Visserskoor zaterdag het 25-jarig jubileum. Zoals in vrijwel alle vissersdorpen waren er in het dorp ook 25 jaar geleden genoeg zangkoren, maar een koor waar vissers-en levensliederen werden gezongen was er nog niet. Een aantal mannen sprak er met elkaar over en langzamerhand werd duidelijk dat er wel animo voor was.
Toen het koor voor het eerst bij elkaar kwam, werd er in het dorp tamelijk cynisch gererageerd: ‘hoe lang zouden ze het volhouden?’ Maar het koor hield het wel vol en dat niet alleen, het is gestadig gegroeid en nog steeds genieten de mannen van het zingen, maar ook van het ‘familiegevoel’ dat er is. ‘We delen lief en leed’, is een veelgehoorde opmerking.
Het jubileum werd zaterdag gevierd met 2 concerten. Het eerste optreden was zaterdagmiddag. Ouderen en mensen met een beperking konden gratis genieten van het koor en van een hapje en een drankje. ’s Avonds werd het 2e concert gegeven, waar jong en oud kon genieten van de zeemansliedjes en de zeer eigen stijl van het Visserskoor.