In de Hoofdklasse B heeft Eemdijk met 0-0 gelijkgespeeld tegen NSC Nijkerk. Dat gebeurde met het nodige kunst- en vliegwerk, want er waren genoeg kansen voor de bezoekers. In de Hoofdklasse A maaktenSportlust’46 en DHSC geen fout.
Eemdijk maakte op eigen veld geen indruk. NSC Nijkerk kreeg veel kansen, maar kreeg de bal maar niet in de goal. ‘De Muur van Eemdijk’ hield in de eerste helft op wonderbaarlijke stand. Hierdoor was het bij rust nog 0-0.
Eemdijk liet zich na rust meer zien en bij vlagen waren de Diekers gevaarlijk via de counter. Gescoord werd er niet meer, ondanks een levensgrote kans voor Eemdijk in de slotminuut. Ook de bezoekers kwamen niet tot scoren.
Hierdoor blijft de verdediging van Eemdijk al meer dan 500 minuten zonder tegentreffer in de competitie. De groenhemden blijven bovenin meedoen in de Hoofdklasse B: directe concurrent SDC Putten speelde ook gelijk.