Maandag 4 november zullen de Moedige Moeders elkaar weer ontmoeten in denksportcentrum En Passant.
De Moedige Moeders. Wat zijn dat voor mensen? Na zoveel jaren zou je denken dat iedereen dat wel weet.Maar er zijn nog steeds mensen die niet weten wat deze moeders en soms ook vaders daar doen. Dus is enige uitleg wel op zijn plaats. Het is een groep ouders van kinderen die gebruiken of gebruikt hebben. Alcohol en/of drugs, in ieder geval verslavende middelen. Ze begrijpen elkaar, kunnen alles bij elkaar kwijt kan en kunnen zo de moed erin houden. Maar duidelijk is, dat dit clubje moeders een heel klein topje van de ijsberg is. Er moeten veel meer moeders (en vaders) zijn, die ook in de grote zorgen leven. Ouders die soms niet weten waar ze het zoeken moeten, omdat ze een groot, donker vermoeden hebben dat hun kind ‘gebruikt’. Af en toe komen er nieuwe ouders, die dan verbaasd zijn dat het zo makkelijk is om je verhaal te vertellen. Het is alleen al zo bevrijdend om alles te kunnen uiten. Om te merken dat er mensen zijn die je zonder al teveel woorden begrijpen. Mensen die ook nog eens adviezen kunnen geven.
Maandag is Rody Koelewijn van de Boei aanwezig. Hij wil al uw vragen beantwoorden en kan u misschien een stukje op weg helpen om verandering, of een oplossing te zoeken.
Als u een moeder/vader bent die zorgen heeft, omdat uw kind veranderd is en u al een tijdje vermoedens hebt, kom dan om uw bange vermoedens te uiten. Om te horen of uw zorgen terecht, of hopelijk helemaal onterecht zijn. Neem nu de beslissing om te gaan. U zult er geen spijt van hebben. Ook als u belangstellende bent, staat de deur voor u open.
Belangrijk: alles wat wij daar bespreken blijft tussen de 4 muren!
Maandag 4 november staat vanaf 19.15 uur koffie/thee voor u klaar in denksportcentrum En Passant aan de Bikkersweg in Bunschoten. Om 19.30 uur begint de bijeenkomst.
U bent zeer welkom!