Zaterdag voorafgaande aan de wedstrijd Spakenburg – Katwijk wordt gecollecteerd voor het goede doel en wel tot aanvang van de wedstrijd buiten het hek, dus op het plein ter hoogte van de kassa. Doel isdit keer Waypoint
Ben jij vrij van verslaving?
Zit je vast in een verslaving of heb je een zoon, dochter, vriend of vriendin die verslaafd is aan drugs, alcohol of gamen? Bij Waypoint Bunschoten is aandacht voor jouw persoonlijke verhaal. Je kunt bellen of mailen als je hulp zoekt of als je gewoon even wilt praten.
Het doel van Waypoint Bunschoten is voorkomen dat mensen verslaafd raken, verslaafd blijven of terugvallen in een verslaving. Er wordt ingezet op goede voorlichting en preventie.
Een grote kracht is het buddyproject. Hierin wordt een vrijwilliger gekoppeld aan degene die hulp nodig heeft. En in het houtbewerkingsbedrijf is plek voor mensen die op zoek zijn naar een re-integratie- of werkervaringsplaats.
De kracht van WayPoint zit in ‘samen’: samenwerken. We hebben elkaar nodig!
Waypoint is in haar werk afhankelijk van giften, subsidies en fondsen. Het is cruciaal dat de aanpak van Waypoint niet alleen in tijd, maar ook in middelen wordt gedragen door kerken, ondernemers, de gemeente en de inwoners samen. Dan pas zijn we echt samen verantwoordelijk voor de kwetsbare medemens.
info@waypoint-bunschoten.nl