Het Fysiohuis zoekt deelnemers om mee te lopen met deze unieke ervaring. Het Fysiohuis is 30 jaar geworden en organiseert een “beweegfeest” met allerlei activiteiten. Op woensdag 13 november is er eenavondwandeling door Bunschoten –Spakenburg. En wie jarig is trakteert. De avond wandeling is gratis en vooraf is er een kommetje erwtensoep en na de wandeling een lekker kopje koffie met een verrassing. Komt u ook in beweging?
Samen wandelen is leuk, motiveert en is goed voor de gezondheid. Een half uur wandelen per dag heeft al positieve effecten op de gezondheid, zoals verlaging van de bloedruk en verbetering van de conditie. Daarom is er WANDELFIT. Wandelfit is een wandelgroep die elke week op woensdagochtend gaat wandelen, onder begeleiding van een buurtsportcoach, een fysiotherapeut en een sportbegeleider. Er worden twee routes gelopen, een korte route van ongeveer 2 km en een lange route van 4 kilometer. Na afloop wordt er gezellig een kop koffie of thee gedronken.
Vanwege het beweegfeest wordt er op woensdag 13 november eenmalig in de avond gewandeld om het dorp op een andere manier te beleven in het donker. Iedereen kan mee doen aan deze avondwandeling. Fysiohuis heeft voor het beweeg feest als motto “Beter met elkaar” Kom het ervaren, u bent zeer welkom.
Programma op 13 november:
18.00 u -18.45 u verzamelen in het Fysiohuis aan de Wilhelminastraat 20 te Bunschoten onder genot van een heerlijke kop erwtensoep.
18.45 u -19.00 u korte presentatie over gezondheid en wandelen.
19.00 u -19.15 u klaar maken voor de avond wandeling
19.15 u -20.00 u wandelen ( 1 groep die wat korter gaat en 1 groep die langer gaat)
Na afloop is er nog gelegenheid om na te praten en ervaringen uit te wisselen. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee.In verband met de catering vindt het Fysiohuis het fijn als u zich aanmeldt. U kunt dit doen via de website www.fysiohuis.nl/jubileum, via info@fysiohuis.nl of door te bellen naar 033-2982594.