Vanaf maandag 11 november kunt u in het gemeentehuis terecht voor de expositie “Glass Art & Sculpture” van de in Bunschoten geboren en getogen Marion Schaap. Door verschillende technieken en vaardighedente combineren, ontstaat er een eigen stijl in haar werk. Vooral de transparantie van glas zorgt voor een extra dimensie.
Marion haalt haar inspiratie uit het leven zelf, maar ook uit de mensen en omstandigheden in het leven. Eigenlijk dat wat ieder mens op zijn of haar levenspad meemaakt, wordt door Marion in beeld en materiaal samengebracht.
Burgemeester Melis van de Groep verzorgt maandag 11 november de officiële opening van de expositie om 19.30 uur. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. De expositie van Marion is te bezichtigen tot dinsdag 7 januari 2020.