Wist u dat u uw woning op verschillende manieren energiezuiniger en daarmee ook comfortabeler kunt maken? Elke maatregel die u hiervoor neemt, zorgt voor een lagere energierekening. Het energiezuinigmaken van een woning klinkt ingewikkeld, maar dit valt in de praktijk vaak mee.
Zelfs kleine maatregelen kunnen al een hoop opleveren. De gemeente Bunschoten vertelt u hier graag meer over tijdens een informatieavond op dinsdag 19 november a.s. om 19.30 uur in het gemeentehuis. U bent van harte welkom!
Met de winter voor de deur is isoleren een slimme stap om uw woning energiezuiniger te maken. U kunt ervoor kiezen om de vloer te isoleren, het dak of zelfs de gevel. Door uw woning te isoleren, verbruikt u minder energie. Woningen die niet geïsoleerd zijn, hebben veel meer energie nodig om warm te worden in de winter of af te koelen in de zomer. Vaak zijn oudere woningen helemaal niet geïsoleerd, maar ook in nieuwere woningen is nog veel verbetering te behalen.
Sinds kort kunt u gebruikmaken van een landelijke subsidie op isolatiemaatregelen. Tijdens de informatieavond in het gemeentehuis wordt uitgelegd wat deze subsidie precies inhoudt en hoe u hier gebruik van kunt maken.
Nieuwsgierig geworden hoe u uw woning energiezuiniger en comfortabeler kunt maken en waar u hiervoor terecht kunt? Dan hoopt de gemeente u te zien bij de informatieavond op 19 november.
Meer informatie over energiezuinig en comfortabel wonen vindt u op www.energie-in-bunschoten.nl.