Ondermijnende criminaliteit raakt ons allemaal. Het is een maatschappelijk probleem. Maar wat is het nou eigenlijk, ondermijnende criminaliteit? Wilt u weten hoe u dit kunt herkennen en wat u hier zelftegen kunt doen? Kom dan naar de bijeenkomst op maandagavond 25 november die speciaal georganiseerd wordt voor ondernemers.
Grofweg betekent ondermijnende criminaliteit de vermenging van de onder- en bovenwereld. Veel illegale activiteiten zijn namelijk niet uit te voeren zonder gebruik te maken van legale diensten als transport, vergunningen en huisvesting. Vaak zijn ook bepaalde diensten nodig om ondermijnende criminaliteit te plegen, zoals makelaars en autoverhuurbedrijven.
Ook u als ondernemer kunt hier dus mee te maken krijgen, zonder dat u er weet van heeft. Daarom worden de ondernemers uit de gemeente Bunschoten van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst bij OpMaat Vergaderen in Baarn.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar d.blokhuis@bunschoten.nl. Ook ondernemers uit de gemeenten Baarn, De Bilt, Eemnes en Soest zijn hiervoor uitgenodigd.
Vanaf 19.00 uur is de inloop. Voor het verdere programma kunt u terecht op de website www.bunschoten.nl/nieuws.