Bunschoten is een zeer ondernemende gemeente. Vorige week vrijdag 15 november was het de Dag van de Ondernemer. Omdat de gemeente trots is op haar hardwerkende ondernemers, wil zij hun ook via deze wegbedanken voor hun inzet, durf en doorzettingsvermogen.
Om vanuit de gemeente aandacht te geven aan de Dag van de Ondernemer heeft wethouder Rick Beukers vier bedrijven bezocht, te weten Tuitel Smart Logistics (Kronkels), Bakkerij ’t Stoepje (Zuidwenk), Bodu Staalbouw (Haarbrug-Noord) en Saled (Haarbrug-Zuid). Tijdens deze bezoeken was er aandacht voor onder meer een rondleiding, zijn er gesprekken gevoerd over de bedrijfsplannen en –ontwikkelingen en was er genoeg ruimte om vragen te stellen.

Wist u al dat er bij de gemeente 2 bedrijfscontactpersonen in dienst zijn bij wie u terecht kunt met al uw ondernemersvragen? Als ondernemer staat u namelijk voor uitdagingen waarbij de gemeente u wellicht kan helpen. Of het nu gaat om huisvesting, vergunningen, lokale initiatieven of iets anders. Op www.bunschoten.nl/bedrijfscontactpersonen vindt u meer informatie en contactgegevens.