Eemdijk heeft in de Hoofdklasse B gelijkgespeeld tegen medekoploper Swift. Op eigen veld speelden de Diekers met 1-1 gelijk. In de Hoofdklasse A verzuimde DHSC door een nederlaag de koppositie van AZSVover te nemen. Sportlust’46 won wel en is de lachende derde.
Het duel tussen de ploegen die met 22 punten bovenaan staan in de Hoofdklasse B kende in de eerste helft een hoogtepunt. Een klutsgoal van Swift-speler Fidel Yilmaz zorgde voor de enige treffer voor de rust.

Na de rust kroop Eemdijk uit haar schulp in jacht op de gelijkmaker, maar Swift had de verdedigende stellingen goed op orde en gokte op de tegenaanval. Toch wist Eemdijk na zeventig minuten een gaatje te vinden in de Amsterdamse muur: topscorer Bas Buimer was trefzeker en tekende daarmee voor de 1-1.

Eemdijk nam geen genoegen met een punt. Trainer Willem Romp wisselde aanvallend maar tot de winnende treffer kwamen de Diekers niet meer. Swift was blij met het gelijkspel, bleek uit het tijdrekken in de slotminuten.

27′ Fidel Yilmaz [0-1]
70′ Bas Buimer [1-1]