Wouter Beukers staat onder de lat bij Eemdijk. Deze week is hij te gast in het LOS-Sportcafé. Wouter vertelt aan de stamtafel bij Hans van Tricht over zijn jaren bij Feyenoord (2011-2018). Wat heeft Wouterdaar vooral geleerd? Hoe kijkt hij terug op die periode in Rotterdam?
Na een jaartje Jodan Boys staat Beukers onder contract bij Spakenburg. Eemdijk huurt de doelman dit seizoen.
De groenwitten staan bovenaan en hebben weinig goals tegen. Is dat de verdienste van de keeper? Wat is de kracht van Eemdijk? Hoe liggen de kansen in de Hoofdklasse? Wat is de ambitie van Wouter Beukers, lonkt het betaald voetbal?
In de uitzending zijn samenvattingen te zien van IJsselmeervogels – Kon. HFC en GVVV – Spakenburg. En we zien de reacties van de trainers Verdonkschot en Meijers. En uiteraard is er een samenvatting van Eemdijk – Swift.